meny

Personverninformasjon

Bergen Røde Kors Sykehjem (BRKS) kan samle inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på www.brks.no via Google Analytics. Formålet med dette vil være å utarbeide statistikk som vi kan bruke til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.

Hvis du sender henvendelser via vår nettside, går henvendelsen direkte til den e-post-adressen du sender henvendelsen til. Opplysningene du gir fra deg vil ikke bli brukt til annet formål enn å besvare henvendelsen.

BRKS sender ikke ut informasjon til brukere av nettstedet, og du vil ikke som bruker av vårt nettsted bli bedt om å legge igjen informasjon om deg selv.

BRKS er selv ansvarlig for vedlikehold og utvikling av nettstedet. Webhuset er vår driftsleverandør for brks.no og vi bruker WordPress som plattform.

Søkere som bruker vår rekrutteringsportal blir bedt om å oppgi personopplysninger. Rekrutteringsportalen er levert av Visma, og opplysningene som hentes inn oppbevares av BRKS på egne servere. Personer som registrerer seg i databasen samtykker til at BRKS benytter seg av den innlagte informasjonen under følgende forutsetninger:

Opplysningene i databasen benyttes kun i selskapets arbeid med å rekruttere kandidater til ledige stillinger. Alle opplysninger behandles konfidensielt, og vil ikke bli gjort tilgjengelige for andre enn ansatte i selskapet uten særlig samtykke. Du har innsynsrett, og kan selv endre eller slette egne opplysninger i CV-basen.

< Tilbake til nyheter