meny

PÅRØRENDE

Besøk 

Vi har ingen faste besøkstider. Det betyr at alle kan få besøk når det passer dem best. Imidlertid er det viktig å merke seg at det er morgenrutiner og frokost fram til klokken 10 på avdelingene. Lunsj serveres kl. 12.00, middag kl. 15.30 og kvelds kl. 19.00. Det er på disse tidene mye aktivitet i avdelingen, og besøk kan uroe pasientene. Vi oppfordrer pårørende å diskutere ideelle besøkstider direkte med avdelingen.

Samarbeid 

Vi ønsker god kontakt med pårørende, og det avholdes alltid et møte med pårørende for alle faste beboere. Her deltar minst en av våre ansatte, og formålet er å gå gjennom pasientens ønsker og behov, og si noe om hva sykehjemmet kan tilby. Vi setter pris på at pårørende er med på sosiale aktiviteter. Rommene vaskes ukentlig, og oftere ved behov, men pårørende som ønsker å rydde/vaske rommet oftere er velkommen til dette. Personalet er glad for tips og forslag til aktiviteter som kan bidra til å gjøre dagene bedre og mer innholdsrike for pasienten.

Kafé Hellen

Pasienter ved sykehjemmet har fri tilgang til Kafé Hellen. Her kan de spise ferskmat uten kostnad. Pårørende og besøkende betaler ordinære priser for mat og drikke.  Kafé Hellen har åpent mandag – torsdag fra klokken 10 – 19, fredag fra 10 – 16.30 og søndag fra 11 – 16.30. Lørdager og helligdager stengt.

Annet

Nøl ikke med å ta kontakt med ansatt på avdelingen eller avdelingsleder dersom du lurer på noe.