meny

PASIENTER

Ditt rom 

Alle våre pasienter – både de med langtidsopphold og korttidsopphold – har enerom med eget bad. Langtidspasienter har mulighet for å møblere noe med egne møbler, men størrelsen på rommet og krav til brannsikkerhet legger noen begrensninger på muligheten for egen møblering.

Telefon 

Pasienter som ønsker telefon på rommet har to alternativer: Mobiltelefon eller fasttelefon. Begge deler må ordnes av pasienten selv eller dennes pårørende. Linje for fasttelefon må bestilles fra teleoperatør, og en må skaffe sitt eget telefonapparat som plugges inn i allerede etablerte punkter i veggene.

TV 

Det er lagt opp til TV på alle rom, men pasientene må ha med eget TV. På grunn av brannsikkerhet stiller vi krav om flatskjerm. Sykehjemmet dekker TV-lisensen.

Røyking

Røyking på rommet er ulovlig. Pasienter har egne røykerom i hver avdeling. Besøkende kan ikke røyke på røyekrommet, men må røyke i egen røykesone utenfor sykehjemmet.

Verdisaker

Verdisaker oppbevares på eget ansvar. For å unngå at pasientene har for mye kontanter på rommet, tilbyr vi alle som har fast plass ved sykehjemmet å opprette en pasientkonto ved sykehjemmet. Dette gjøres i samarbeid med pasientens primærkontakt, og administreres av vårt kassekontor.

Post og aviser 

Pasient eller pårørende må omadressere post og aviser til sykehjemmet. Meld da fra om hvilken avdeling post/aviser skal leveres til. Posten leveres til resepsjonen, og sendes videre til pasienten på avdelingen hver morgen i ukedager.